IMG_9881-aangepast (815x1024)Jerry Tijssen

Jerry Tijssen is nu bijna 30 jaar actief op het gebied van projectmanagement en projectontwikkeling waarvan de laatste 15 jaar vanuit zijn eigen onderneming Becomfy.

Karakteristiek aan zijn werkwijze is een duidelijke, heldere en transparante aansturing en communicatie. Samenwerken in openheid en gericht op resultaat. Hierbij worden werkzaamheden projectmatig en gestructureerd opgepakt.

Het voordeel hiervan is dat het ontwerp- en realisatieproces op eenvoudige wijze en op elk moment wordt beheerst. Becomfy hecht waarde aan structuur en overzicht waarbinnen tevens ruimte is voor creatieve oplossingen en flexibiliteit in bijsturing.

Becomfy kenmerkt zich verder door een prettige mix van een zakelijke en menselijke manier van werken. Wederzijds respect, vertrouwen, redelijkheid en teamspirit staan hoog in het vaandel.

Het is niet voor niets dat Jerry Tijssen toentertijd gekozen heeft voor de naam Becomfy: het doel is dat de opdrachtgever en stakeholders zich zo comfortabel mogelijk voelen tijdens het gehele bouwproces.

 

ciska-tijssenCiska Tijssen-van Dam

Als bedrijfskundige zet Ciska Tijssen zich voor Becomfy op meerdere fronten in. PR en communicatie, website, IT-beheer, klankborden, het organiseren van informatie-avonden en workshops, voorbereiden en begeleiden van vergaderingen zijn een aantal van de ondersteunende activiteiten.

Daarnaast is zij extern actief in de support en coaching van collega-ondernemers.

 

Jubileumuitgaven

Ter gelegenheid van drie mijlpalen (het 2½-, 5- en 10-jarig bestaan) hebben we speciale uitgaven gemaakt met een overzicht van net afgeronde en lopende projecten. Interviews met opdrachtgevers en partner-ondernemingen, verhalen van ‘de werkvloer’ en uiteraard bijbehorende beelden en foto’s.

  • De twee magazines ‘Becomfy-Time’ kunt u online lezen (klik op de afbeelding).
  • De DVD ‘Becomfy – 10 jaar in beeld’ is bij ons op te vragen.

 

jubkrant-25-jaar-voorblad-1   Jubkrant-5-jaar-voorbladdvd-Becomfy-10-jaar