30 maart jl. hebben Stichting Spoorwegpensioenfonds, vertegenwoordigd door SPF Beheer (SPF)  en Verbakel Bouwbedrijf B.V. een aannemingsovereenkomst ondertekend voor de transitie van het voormalig V&D filiaal in winkelcentrum de Tuinen te Naaldwijk.

Boven: Jerry Tijssen (Becomfy), Wim van Os (Verbakel); Beneden: Dick Marjot (SPF), Hein Herpers (Verbakel)

 

Het tweelaagse filiaal met twee bovenliggende parkeerdekken en bijbehorende expeditieruimte zal worden verbouwd naar een winkelruimte op de begane grond voor supermarkt Dirk. Hierbij zullen bestaande roltrappen worden verplaatst en een tapis roulant, personen- en goederenliften worden gerealiseerd. Begin februari 2017 is reeds een start gemaakt met de uitvoering.

 

Aanvullend zal de ruimte op niveau -1 worden aangepast voor de realisatie van twee winkelruimten. Voor één van deze twee ruimten is de onderhandeling met een huurder in vergevorderd stadium.

De sparing ten behoeve van de vroegere V&D-roltrappen is inmiddels gedicht

 

Becomfy BV is directievoerder namens SPF en geen onbekende voor SPF. Eerder was Becomfy betrokken bij het nieuwbouwproject winkelcentrum Oostpoort te Amsterdam en de verbouwing van winkelcentrum de Weiert te Emmen.
Directievoerder Jerry Tijssen ervaart de opdracht als de voortzetting van de rode draad ‘winkels’ in zijn projectenportefeuille. Voor dit project was Becomfy betrokken bij de totstandkoming van het definitief ontwerp van de Mall of Holland te Leidschendam in opdracht van Unibail-Rodamco.

Oplevering van het totale project zal plaatsvinden in juni 2017.

 

 

Aannemer bekend voor transitie voormalig V&D filiaal te Naaldwijk